mediafeeds.nl

Vurenhout balken bestel je bij Pontmeyer

Wanneer je een constructie wilt maken, of het nu binnen of buiten is, het is dan altijd verstandig om te gaan voor vurenhout balken. Vurenhout balken bij Pontmeyer zijn altijd verduurzaamd zodat ze waterafstotend, schimmelwerend en brandvertragend zijn. Deze eigenschappen komen zowel binnen als buiten goed van pas. Met vurenhout balken zet je altijd een goede basis neer. Of je nu een kast wilt bouwen of een pergola, met vurenhout balken zit je altijd goed.

Kies je voor ruwe of geschaafde vurenhout balken?

Dat is natuurlijk net afhankelijk van wat je ermee wilt. Ruwe vurenhout balken geven een wat meer authentieke sfeer, maar zijn ook lastiger te verwerken dan geschaafde vurenhout balken. Je hoeft zowel de ruwe als de geschaafde balken niet zelf te behandelen. Dat is al voor je gedaan. Wil je de balken buiten gebruiken? Kies dan voor de geïmpregneerde variant. Dit maakt de levensduur van de balk nog langer. Wil je de balken toch schilderen of lakken? Dat kan natuurlijk. Je kunt deze balken precies zo afwerken als je dat zelf wilt. Wil je je complete schutting, inclusief balken, in dezelfde kleur? Kies dan voor een dekkende verf. Wil je dat het er natuurlijk uit blijft zien? Doe dan niets of zet de delen in de transparante beits. Het is maar net hoeveel werk je ervan wilt maken.

Zet zelf een schutting met hulp van de materialen van Pontmeyer

Je kunt bij Pontmeyer terecht voor alle onderdelen die je nodig hebt om zelf een schutting te maken. Heb je een eigen ontwerp in je hoofd? Dan is het een kwestie van een tekening maken, de maten goed berekenen en online je bestelling plaatsen. Is het bedrag waarvoor je materiaal besteld hebt hoger dan € 450,00 dan worden de materialen gratis bij je thuis bezorgd. Wil je liever zelf bepalen wanneer je je spullen haalt? Dan kun je terecht bij maar liefst 48 afhaallocaties in heel Nederland.

Afhalen, dat is altijd lastig

Afhalen is bij Pontmeyer juist heel gemakkelijk. Je kunt naar binnen rijden met je bus en je aanhanger, je bestelling staat voor je klaar en deze kun je gemakkelijk inladen. Ook als het buiten erg regent of zelfs sneeuwt sta je droog. Dat maakt het afhalen een stuk gemakkelijker! Een ander voordeel van afhalen is dat jij kunt bepalen wanneer het jou schikt om de materialen op te halen. Je hoeft er niet voor thuis te blijven om de materialen in ontvangst te nemen.

Mobiele versie afsluiten