Heb jij echt geen idee wat je moet doen in deze tijd en ben je dus opzoek naar iets leuks? In deze blog nemen we jou meer naar meerdere activiteiten die je kunt doen in deze tijd. Alle activiteiten zijn daarnaast Corona proof, hierdoor wordt het overdragen van het virus vermindert. Iedereen die in Nederland heeft er wel last van, veel dingen kunnen niet meer gedaan worden en we missen met zijn alle de oude tijd. Door het Coronavirus zijn de niet-essentiële winkels in Nederland gesloten, zoals de horeca, detailhandel en de dienstsector. Het gezellig uiteten gaan of een weekendje weg om te winkelen zit er voorlopig jammer genoeg niet meer in. Echter is het wel de geschikte tijd om jezelf te ontwikkelen, zowel je lichaam als je hersenen. Hieronder is daarom een overzicht gemaakt met activiteiten om je niet te vervelen en daarnaast wat nuttigs te doen.

Online cursus digitale fotografie

Heb jij altijd al wat met fotograferen gehad op bijvoorbeeld vakanties? Vind jij dat jouw foto’s er perfect uit moeten zien op social media zoals Instagram of Facebook? Dan kan deze online cursus fotografie je daarmee helpen om nog betere foto’s te maken. Daarnaast is het nog online ook! In deze cursus leer je stap voor stap hoe je de beste foto’s maakt. Door middel van onze leerzame video’s en aanvullende e-books zal jij snel alles onder de knie krijgen. Heb jij na het lezen zin om een cursus te starten? Bekijk het bedrijf Soofos eens en volg een cursus.

Cursus olieverf schilderen

Deze cursus is geschikt voor de creatieveling! heb jij altijd al eens willen leren schilderen? Alle ideeën in je hoofd op canvas overbrengen en je gevoelens erin kwijt? Dan kan deze cursus wellicht wat voor jou zijn! In deze cursus gaan we aan de slag met de basiskennis en technieken van schilderen zodat jij jouw creativiteit tot leven kan brengen. Met deze cursus kan je heerlijk thuis schilderen op je eigen tempo en in je eigen omgeving. Kortom, dit is een cursus met 3 praktijklessen met praktische en technische tips waarmee het schilderen met olieverf makkelijk wordt. Schildertechnieken leren doe je met Soofos.

Online Bitcoin & Crypto cursus

Zie jij de laatste tijd ook Bitcoin en crypto volop in het nieuws en wil je hier meer van leren? De bekende handelaar Madelon Vos geeft bij Soofos een gratis cursus. In deze cursus maak je kennis met het handelen in cryptocurrencies. Je leert bijvoorbeeld hoe grafieken werken en hoe je dit kan aflezen met handige tools.

Tip van de blog!

Heb jij dus interesse in één van deze blogs? Zoek Soofos op en bekijk een ruim aanbod aan verschillende cursussen. Van Photoshop cursussen tot aan een Instagram cursus.