Trends komen en gaan. In een rap tempo volgen ze elkaar op en vaak worden trends uit de oude doos ook weer tevoorschijn gehaald door diverse ontwerpers. Zo worden oud en nieuw met elkaar gecombineerd tot schitterende nieuwe looks. 2018 heeft ook weer een hoop moois in petto en dan vooral op het gebied van damesschoenen. Wij zetten de trends in damesschoenen van 2018 voor je op een rij. Voor welke soort damesschoenen ga jij?

Damesschoenen trends

Er zijn dit jaar zoveel mogelijkheden wat damesschoenen betreft dat we moeilijk konden kiezen om de leukste trends eruit te halen. We hebben uiteindelijk voor vijf trends gekozen en hieronder lichten we ze allemaal toe. Dan kan jij bepalen waar jouw hart sneller van gaat kloppen en welke soort damesschoenen jij uiteindelijk zult kopen.

TREND #1 GLITTER & LAKSCHOENEN

In 2018 shine jij pas echt met een mooi paar lakschoenen of glitterschoenen aan je voeten. Deze trend in damesschoenen is niet alleen leuk voor een feestje of diner, maar kan je ook prima overdag dragen onder een rustige outfit. Hierdoor stelen je schoenen de show!

TREND #2 POINTED TOE

Vrouwelijk en elegant zijn de damesschoenen met een pointed toe oftewel een spitse neus. Ze zijn perfect onder een jurkje of skinny jeans. Daarnaast kunnen ze ook prima onder een stoere spijkerbroek voor een wat stoerdere look!

TREND #3 OVERKNEES

Overknee laarzen zijn sexy, vrouwelijk en super stijlvol! Deze trend is in 2018 razend populair omdat je ze zowel casual als zakelijk kunt dragen. Als je 1 soort damesschoenen niet kunt missen in je garderobe, dan zijn het wel de overknees!

TREND #4 VELVET SCHOENEN

Velvet klinkt als velvet cake en gaat dus over een zacht materiaal met een romantische uitstraling. Deze trend in damesschoenen is erg populair en zorgt ervoor dat jij er chique en elegant uitziet.

TREND #5 BIKER BOOTS

Bikerboots hebben een enorme opmars gemaakt in 2018. Ga jij voor een stoere look? Kies dan voor biker boots met gespen of studs. Deze trend in damesschoenen lijkt voorlopig nog niet weg te gaan en kan je prima combineren met een spijkerbroek of kort rokje.

Wat kies jij?

Zoals je ziet zijn er genoeg soorten trends in damesschoenen waardoor elk type vrouw wel iets kan vinden waar zij haar hart aan kan ophalen. Kijk vooral online om een idee op te doen van hoe deze stijlen tot hun recht komen en het enige wat jij dan nog moet doen is kiezen!