De temperatuur stijgt weer flink en de dagen zijn weer lekker lang. De zomer is voor de meeste mensen de favoriete tijd van het jaar. Dit is ook de periode dat de zomerkriebels weer opspelen. Als je een horeca onderneming hebt is dit de perfect periode om je zaak zomerproof te maken. Dat doe je bijvoorbeeld met een fris laagje verf en nieuwe accessoires, maar met projectvloeren maak je je zaak helemaal af. Hiermee geef je je onderneming direct een hele nieuwe look en sfeer. Hoogste tijd dus om te kijken wat er allemaal verkrijgbaar is qua projectvloeren.

Een frisse zomersfeer in je horeca onderneming

In je horeca onderneming wil je natuurlijk dat je gasten zich thuis voelen en dat de sfeer in je zaak aansluit bij de visie die jij voor ogen hebt. Nu de zomer van start is gegaan willen de meeste gasten plaats nemen in een zaak met een fijne beachlook. Met projectvloeren realiseer je super snel een frisse zomerlook in je zaak. Denk bijvoorbeeld aan een vloer met lichte, zandkleurige planken en wit geschilderde muren. Nog een paar zomerse accessoires erbij en je zaak is helemaal klaar voor het zomerseizoen.

Een duurzame vloer in je zaak

Nog een fijne bijkomstigheid van projectvloeren is dat deze vloeren zeer duurzaam zijn. Ze zijn slijtvast en zeer eenvoudig schoon te houden. In een horeca onderneming zijn dit natuurlijk essentiële zaken als je een vloer uitzoekt. Er wordt namelijk veel met stoelen en tafels geschoven en ongetwijfeld ook flink wat gemorst met eten en drinken. Met projectvloeren weet je zeker dat je vloer, ook met intensief gebruik, er als nieuw uit blijft zien.

Projectvloeren in allerlei soorten en maten

Ook als een zomerlook niet helemaal past bij de uitstraling van jouw zaak zijn projectvloeren alsnog een absolute aanrader. Als je op internet rondkijkt zal je zien dat er bijna eindeloze mogelijkheden zijn op het gebied van projectvloeren. Zo kan je uit zeer veel verschillende tinten hout en houtmotieven kiezen. Daarnaast kan je ook kiezen uit diverse groottes van de planken. Zo kan je helemaal zelf bepalen hoe je vloer eruit komt te zien en is er voor iedere uitstraling wel een goede plank te vinden. Of je nu gaat voor een zaak met de uitstraling van een bruin café of voor een landelijke uitstraling, met projectvloeren kan je sowieso de juiste sfeer creëren.